Växthuset

Växthuset

Home & Design

Bild på Växthusets växthall

Besök vårt växthus fysiskt - 1690 Kvm växtrike

Även om Växthuset Home & Design är ett 5500 Kvm fullbordat möbelvaruhus, inredningsbutik och växthus i ett, så kan du spendera timmar i enbart växthusdelen. Vi erbjuder dig ett komplett garden center, med en enorm utomhusdel och en ännu större inomhusdel.

Här kan du hitta blommor och växter till både vardag, högtid och tillställningar. Allt ifrån sorg binderier och gravbuketter till sommarblommor och midsommarkransar och det mesta däremellan. Hos oss ska du helt enkelt hitta allt i trädgård och växt väg.

Välkommen till oss, på Nystrandsgatan 3 i Eskilstuna.


Snittblommor i olika färger, från växthuset i Eskilstuna

Designa din egen bukett

Vi har Eskilstunas kanske största utbud av lösa snittblommor. Kliv in i vår stora walk-in kyl fylld av färska, närodlade blommor och buketter. Låt dig inspireras och designa din alldeles egna bukett, till hemmet eller till någon speciell i ditt liv. En vacker bukett i uppskattas alltid. Våra florister hjälper dig såklart med alla bitar om så önskas.

Rätt blommor kan lyfta ett helt rum

Att kombinera växter och möbler för att lyfta ett rum kan vara enkelt. Vi har experter inom båda delarna och ger dig mer än gärna tips och råd på hur du kan lyfta hemmets alla rum till nästa nivå. Välkommen in och prata med vår kunniga och trevliga personal.

En brun fåtölj med blommor i, produkter från Växthuset

Kontakta oss!

Hör gärna av dig om du har några frågor! Kontakta oss gärna över mail, genom att slå en signal eller fyll i kontaktformuläret här.


Telefon:
016-14 94 60

E-post: 

info@vaxthusethomedesign.se

Adress: 
Nystrandsgatan 3, 633 46 Eskilstuna

  • Skickas inom 24 arbetstimmar
  • 1-års produktgaranti
  • 30-dagars returrätt
  • JavaScript seem to be disabled in your browser.

    You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.