Om oss

Växthuset Home & Design har byggts upp och utvecklats i många år. Företaget startade 1972 av Rolf Bolinsson som startade en blomshop på Noachsgatan i Eskilstuna, då var det blommor som florerade i familjen. Den 16 december 1987 startade Rolf, Växthuset i Eskilstuna som i sin tur blev Växtriket. Tillsammans med sina söner gjorde Rolf ett avtryck i Eskilstuna med sina blommor av högsta kvalité och bästa priser. Detta är något som äldsta sonen Mikael Bolinsson fortsatte med.

2021

Växthuset Home & Design

Nu 2021 startade Mikael ihop med svärsonen Javier, Växthuset Home & Design på Nystrandsgatan 3 i Eskilstuna där man slår ihop två världar. Ett Möbelvaruhus ihop med ett Växthus. Vilket utgör en yta på 5500kvm med Möbler och blommor, här kan man spendera många timmar med att bli inspirerad samt hitta något fint till hemmet.

Vi har ett brett sortiment av presentartiklar, lampor, möbler, blommor, snitt, mattor, ja allt ni kan tänka er för ert hem. Så har ni vägarna förbi Eskilstuna välkomna in och upplev ett unikt koncept och träffa våra trevliga samt kompententa medarbetare.

Snittblommor i olika färger, från växthuset i Eskilstuna

Butikens öppettider:

Måndag - Fredag: 10 - 18
Lördag: 10 - 16
Söndag: 11 - 16

Kontakta oss!

Hör gärna av dig om du har några frågor genom att fylla i kontaktformuläret här.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.